Cautare

1099 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vardianu" (2.93 secunde)
In acest caz, clientii pot risca sa nu sa-si mai plateasca datoria", a spus Catalin Popescu, directorul sucursalei Raiffeisen Bank Dolj. ... Daca leul se va deprecia mult fata de franc, atunci dobanda ce urmeaza sa fie platita va fi mare", a mai spus Catalin Popescu.
Astfel, la conferinta de presa au fost prezenti Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Catalin Trifu, directorul Romexpo, precum si Aurelientiu Popescu, presedintele executiv al FEPAIUS.
In plus, vor creste si dobanzile la credite, banuiesc", a declarat Catalin Popescu, directorul Raiffeisen Dolj. ... "Bancile ori se adapteaza dobanzii de referinta, si cresc dobanzile la credite, ori diminueaza marjele proprii, si astfel vor ramane mai putini bani la dispozitia bancii", a spus Catalin Popescu.
De cativa ani buni Gabriela Luminita Ilie si Laurentiu Catalin Neculce se chinuie sa intocmeasca actele pentru casa si pamantul care au apartinut parintilor lor inca din 1959.
Pentru a face "lobby" acestei manifestari de la malul marii s-au aflat vineri, 24 noiembrie, la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia, George Cojocaru, directorul general al ROMEXPO, Corina Ganet, Mariana Dicianu si Catalin Trifu, directori in cadrul aceleiasi institutii, care au sustinut o conferinta de presa chiar in noua sala a CRAMN, Sala "Belvedere", locul unde va avea loc Targul de Cadouri.
ieri, 12 decembrie) deja nu mai era nici un detinut care sa refuze masa", a declarat directorul Penitenciarului Poarta Alba din judetul Constanta, Catalin Bejan. ... -, directorul Catalin Bejan a mentionat ca se petrec si lucruri bune in "parohia" sa.
Lucrarile se vor efectua pe baza unui proiect realizat de catre Agentia Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA), a declarat pentru Mediafax Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
La aceasta editie a Tomis Ambient Construct vor fi prezente aproape 80 de firme expozante, comparativ cu numai 30 de participanti inregistrati la editia anterioara a aceleiasi manifestari expozitionale, a adaugat la randul sau Catalin Trifu, directorul Romexpo SA, care impreuna cu CCINA Constanta si CCIR si in parteneriat cu BRD Societe Generale, este organizatorul targului.
Sunt întâlniri lunare, astfel încât potentialii clienti sa ne cunoasca produsele, dar si sa se cunoasca între ei“, a explicat Catalin Popescu, directorul Raiffeisen Bank Craiova.
Purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), Catalin Anton, a declarat ca sectoarele de plaja Mamaia II, Mamaia VII, Costinesti II, Eforie Nord II si La Steaguri (Neptun) au ramas fara administratori dupa ce firmele care le inchiriasera in 2006 au inregistrat datorii totale de 1,2 milioane de lei prin neplata redeventelor.
"Scopul intalnirii a fost acela de a identifica problemele cu care se confrunta operatorii in perspectiva noului sezon estival", a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al institutiei.
Potrivit unor surse din cadrul SIF Oltenia, CNVM ar putea astepta însa decizia justitiei în acest caz.  Scandalul a pornit la sfârsitul lui august Pe 29 august, AGA a avut o prezenta la vot de 16,3% din capitalul social, iar comisia de numarare a anulat voturi totalizând 7,5% din capitalul social, pe motiv ca actionarii ar actiona concertat cu Catalin Chelu (legea permite dreptul la vot concertat în limita de 1%).
SIF ar putea specula actiunile lui Catalin Chelu Trebuie spus ca statisticile indica o scadere a disponibilitatilor lichide ale SIF-urilor în ultima perioada.
In conditiile actuale insa, avem bani pentru dividende si investitii", a explicat Tudor Ciurezu, vicepresedintele CA.Oamenii lui Chelu nu au intrat in CATot sambata, actionarii au votat si pentru completarea celui de-al saptelea loc in CA, pentru care au candidat Doru Mihai Lupoae si Margareta Racovita - oamenii lui Catalin Chelu -, care au obtinut insa 26,19%, respectiv 48,2% din voturile valabil exprimate, astfel ca nici unul nu a obtinut cvorumul pentru validare.
"Deocamdata nu avem prevedere bugetara, e o masura noua, nu aveam cum sa anticipam la conturarea bugetului pe acest an ca va deveni obligatorie asigurarea locuintelor", a declarat viceprimarul Catalin Alexa. ... Vom vedea insa care vor fi exact prevederile", a mai precizat Catalin Alexa.
Primarul Catalin Flutur a declarat ca, in urma negocierilor purtate cu o firma din Dresda si in baza avizului dat de consilierii locali, vor fi cumparate inca 11 tramvaie Tatra, efortul financiar fiind de 100.000 de euro.
40/2011 de modificare si completare a Codului Muncii prevede cresterea cuantumului amenzilor atat pentru primirea la serviciu fara contract individual de munca (de la 3.000 la 10.000 si de la 4.000 la 20.000 de lei), cat si pentru persoana care lucreaza fara contract individual (de la 500 la 1.000 de lei)", a declarat Catalin Tiberius Mohora, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj.
Catalin Doscas) Ti-am vizitat pasajul Basarab facut din bani publici pe care ti-ai pus numele si cu care defilezi de vreo jumatate de an prin presa. ... Cu deosebita consideratie, Catalin Doscas - bucurestean prin adoptie
Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici, Bogdan Dragoi si Lucian Bode sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu. ... De asemenea, Catalin Predoiu conduce in continuare Ministerul Justitiei, iar Leonard Orban - Ministerul Afacerilor Europene
"Cei 31 de angajatori depistati ca utilizau forta de munca fara forme legale au fost sanctionati cu amenzi de 400.000 de lei", a declarat Catalin Tiberius Mohora, inspectorul-sef al ITM.
google-analytics.com